Logo

Æggekage med spinat og gedefeta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To couverter

6 økologiske æg
2 snittede skalotteløg
200 g babyspinat
150 g gedefeta
olivenolie
Salt og peber

Pisk æg med 2 spsk vand, salt og peber. Varm olivenolie på en pande og sauter skalotteløg i 2 minutter. Tilsæt babyspinat og krydr med salt og peber. Hæld æg på og fordel skiver af gedefeta henover. Bag æggekagen i en 200ºC varmºC i ca. 15 minutter.
Server evt. med ristet rugbrød og stærk dijon sennep.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klassisk sylteLav din egen, smagfulde sylte, der smager fuldstændig fantastisk, og er en klassiker på...
• Tortilla med røræg, majs og tacosauceRøræg er lynhurtigt at lave og smager skønt sammen med en krydret sauce. Du kan også...
• Kyllingevinger med avocado, chili og koriander En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomstsorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!