Logo

Æggekage med spinat og gedefeta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To couverter

6 økologiske æg
2 snittede skalotteløg
200 g babyspinat
150 g gedefeta
olivenolie
Salt og peber

Pisk æg med 2 spsk vand, salt og peber. Varm olivenolie på en pande og sauter skalotteløg i 2 minutter. Tilsæt babyspinat og krydr med salt og peber. Hæld æg på og fordel skiver af gedefeta henover. Bag æggekagen i en 200ºC varmºC i ca. 15 minutter.
Server evt. med ristet rugbrød og stærk dijon sennep.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her