Logo

Æggekage med stegt bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æg
1 løg
1 spsk hvedemel, hvede ell. Maizena.
3 dl mælk
salt
hvid peber
3 tykke skiver ost
6-8 kogte kartofler
8 skiver bacon
2 spsk hakket purløg
1 spsk hakket persille
smør eller margarine til stegning

Baconskiverne steges sprøde på panden og tages op.
Æg , mælk og hvedemel piskes sammen, kartofler og osteskiver skæres i tern og tilsættes, samt salt og peber,
æggemasen hældes i panden steges færdig ved jævn varme.
Rør af og til i æggemassen med en gaffel, til den begynder at stivne.
Serveres fra panden og pyntes med de hakkede krydderurter og ristede baconskiver.
Der serveres rugbrød til
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinekam med salat af rødkål og rucolaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kulørt salat med sennepsdressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med røget laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnøddefromage på hasselnøddebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os