Logo

Æggekage med stegt bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 æg
1 løg
1 spsk hvedemel, hvede ell. Maizena.
3 dl mælk
salt
hvid peber
3 tykke skiver ost
6-8 kogte kartofler
8 skiver bacon
2 spsk hakket purløg
1 spsk hakket persille
smør eller margarine til stegning

Baconskiverne steges sprøde på panden og tages op.
Æg , mælk og hvedemel piskes sammen, kartofler og osteskiver skæres i tern og tilsættes, samt salt og peber,
æggemasen hældes i panden steges færdig ved jævn varme.
Rør af og til i æggemassen med en gaffel, til den begynder at stivne.
Serveres fra panden og pyntes med de hakkede krydderurter og ristede baconskiver.
Der serveres rugbrød til
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?