Logo

Æggekage med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk koldt vand
1 løg
4 tomater
6 æg
1/2 tsk basilikum
15 g margarine
1 dl mælk
1 bk.purløg
1 ds tun i vand
10 sorte oliven uden sten

Æg, mælk, vand og basilikum piskes let sammen. Løget skæres i terninger, tomaterne i kvarte.

Løg og tomater svitses let i margarine på panden. Æggemassen hældes på. Tunfisken fordeles ovenpå.

Æggekagen stivner ved jævn varme, evt. under låg, på ca 15 min. Pyntes med halve oliven og klippet karse
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvidløgsgravede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt sylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffel i creme med sorte olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gateu MarcelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os