Logo

Æggekage stærk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Frokost,Æg,Æggekage)
4 Personer

50 g cellofannudler
Kogende vand
2 tørrede skovøresvampe
3 fed hakket hvidløg
1 spsk olie
6 æg
350 g blendet svinekød
1/2 tsk salt
1 knsp peber
1 tsk sukker
1 dl korianderblade
2 røde chili i skiver
1/2 dl soyasauce

Udblød nudlerne i vand, dryp af og skær dem i 1 cm lange stykker. Udblød svampene i vand i 10 minutter og skær dem i tynde strimler. Sauter hvidløget mørt og gyldenbrunt i olie. Pisk æggene, tilsæt hvidløg, svinekød, nudler, svampe og krydr med salt og peber samt sukker. Hæld æggeblandingen i små skåle og sæt dem i en bradepande i vandbad. Damp dem i en forvarmet ovn ved 150ºC i 30 minutter.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Burgere med oksekød og gorgonzolaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pitabrød med æg, bacon og grønne bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Courgetter med kryddersauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommechutney 2En chutney serveres som regel som tilbehør til indiske retter. Her bruges den lækre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os