Logo

Æggekokotter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æg str. L.
100 g pillede rejer evt. frosne og optøede
1 dl fløde
1 tsk sennep
salt, friskkværnet peber
2 spsk fint klippet dild
smør til 6 små souffleskåle
 
Smør de små ovnfaste skåle.
Fordel rejerne i bunden.
Slå et æg ud i hver.
Rør fløden med sennep.
Kom 1 spsk af blandingen over hvert æg.
Drys med salt og peber.
Bag kokotterne i en forvarmet ovn ved 175ºC i 6-8 minutter, til æggene er
slørede.
Tag kokotterne ud.
Drys med dild.
Serveres straks med skiver af ristet lyst eller mørkt brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roastbeef med karrypicklesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskefrikadeller med urterHurtig mad - Saftige fiskefrikadeller - lækre til både aftensmad og næste dags frokost og...
• RørægRøræg er en fantastisk brugbar ret. Æggene kan blandt andet spises til morgenmad eller...
• Ostesalat - Ensalada de quesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!