Logo

Æggekokotter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 æg str. L.
100 g pillede rejer evt. frosne og optøede
1 dl fløde
1 tsk sennep
salt, friskkværnet peber
2 spsk fint klippet dild
smør til 6 små souffleskåle
 
Smør de små ovnfaste skåle.
Fordel rejerne i bunden.
Slå et æg ud i hver.
Rør fløden med sennep.
Kom 1 spsk af blandingen over hvert æg.
Drys med salt og peber.
Bag kokotterne i en forvarmet ovn ved 175ºC i 6-8 minutter, til æggene er
slørede.
Tag kokotterne ud.
Drys med dild.
Serveres straks med skiver af ristet lyst eller mørkt brød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her