Logo

Æggemad med karry og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggemad med karry og bacon

 

Hjemmelavet æggesalat med karry er en skøn frokostret, der er utrolig nem at lave. ... lidt variation til, hvis man ikke skal blive træt af den klassiske æggemad.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

125 g champignon

75 g bacon i skiver

2-3 spsk cremefraiche eller mayonnaise

1 tsk karry

1 tsk citronsaft

2 hårdkogte æg

2 skiver rugbrød

grøn salat

salt og peber

*

 

Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Steg baconskiverne sprøde på en tør pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Steg champignonskiver på baconpanden og krydr med salt og peber.

 

Rør cremefraiche eller mayonnaise sammen med karry og smag til med citronsaft, salt og peber.

Anret skiver af hårdkogt æg på rugbrød med salat.

Top op med karrycreme, champignon og bacon.

 

TIPS: Erstat evt. hårdkogt æg med skiver af kogt kylling.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her