Logo

Æggemad med karry og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggemad med karry og bacon

 

Hjemmelavet æggesalat med karry er en skøn frokostret, der er utrolig nem at lave. ... lidt variation til, hvis man ikke skal blive træt af den klassiske æggemad.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

125 g champignon

75 g bacon i skiver

2-3 spsk cremefraiche eller mayonnaise

1 tsk karry

1 tsk citronsaft

2 hårdkogte æg

2 skiver rugbrød

grøn salat

salt og peber

*

 

Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Steg baconskiverne sprøde på en tør pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Steg champignonskiver på baconpanden og krydr med salt og peber.

 

Rør cremefraiche eller mayonnaise sammen med karry og smag til med citronsaft, salt og peber.

Anret skiver af hårdkogt æg på rugbrød med salat.

Top op med karrycreme, champignon og bacon.

 

TIPS: Erstat evt. hårdkogt æg med skiver af kogt kylling.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med fjordrejerDenne omelet med fjordrejer smager lækkert og er nem at lave. Prøv den til frokost eller...
• Røræg med karryrejer eller skinkeRøræg er en lynhurtig ret - 10 minutter. Fyld kan være pølser. Røræg mætter godt, når der...
• Gammeldags æggekageSådan laver du den perfekte æggekage i ovn! Det er en gammeldags æggekage - Den helt...
• ÆbleclafoutisLet og luftig og med en stærk aroma af marcipan: Denne æblegratin er et hit, hvad enten...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os