Logo

Æggeomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æg
4 spsk mælk
3 store tomater
4 forårsløg
125 g frisk mozzarella
4 spsk friskklippet basilikum
Salt og groftkværnet peber
Smør eller olivenolie til stegning    
 
Pisk æg, salt og peber sammen.
Hak tomater og forårsløg groft og skær mozzarellaen i tern 1x1 cm.

Bland det i æggemassen.
Smelt fedtstoffet og steg omeletten ved svag varme.
Server med brød og basilikum.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?