Logo

Æggeomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æg
4 spsk mælk
3 store tomater
4 forårsløg
125 g frisk mozzarella
4 spsk friskklippet basilikum
Salt og groftkværnet peber
Smør eller olivenolie til stegning    
 
Pisk æg, salt og peber sammen.
Hak tomater og forårsløg groft og skær mozzarellaen i tern 1x1 cm.

Bland det i æggemassen.
Smelt fedtstoffet og steg omeletten ved svag varme.
Server med brød og basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her