Logo

Æggeroulade med ricotta og grønne asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rotolo di frittata con asparagi - Det her er en let og herlig frokostret til foråret.

4 æg
smør til stegning
200 g ricottaost eller hytteost
1 spsk jomfruolivenolie
2 spsk hakkede friske krydderurter (estragon, persille, purløg)
16 grønne friskkogte asparges
2 spsk jomfruolivenolie
1 tsk citronsaft
salt og peber
røde tomater

Pisk æggene sammen med salt og peber. Bag en flad æggekage, vend den med et grydelåg, så den bliver bagt på begge sider. Køl æggekagen af.
Rør ricottaosten med olivenolie, salt, peber og krydderurter.
Smør osten ud over æggekagen i et tyndt lag og rul den til en
roulade. Læg den til hvil i 30 minutter.
Pisk en marinade af olivenolie, salt, peber og citronsaft og hæld den over aspargesene på et fad. Skær æggerouladen ud i stykker på en til halvanden cm tykkelse og læg stykkerne oven på aspargesene, pynt med tomater skåret i både.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her