Logo

And med nudler og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

And med nudler og forårsløg

 

1 andebryst

180 g tykke nudler

4 rensede forårsløg

1 pillet rødløg

1 spsk østerssauce

1 spsk soya

1 spsk sød/stærk chilisauce

frisk koriander

olie til stegning

salt og peber

 

Varm olie på en pande, og brun andebrystet på begge sider.

Krydr med salt og peber.

Steg det i en varm ovn ved 200°C i 12 minutter.

Tag kødet ud, og lad det hvile lunt minimum 5 minutter.

Imens koges nudlerne i kogende vand i 2 minutter.

Varm lidt olie i en wok eller på en rummelig pande, og rist de to slags løg i 2-3 minutter.

Kom østerssauce, soya, chilisauce og 1/2 kop vand ved.

Lad det simre i 2 minutter.

Vend med plukket koriander og de kogte nudler.

Server til tynde skiver af andebrystet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SnapsesildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Janssons fristelse i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt sennepssildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skønne marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os