Logo

Andebryst braiseret med timian og abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

To personer

1 optøet andebryst
8 tørrede abrikoser
2 dl vildt- eller hønsebouillon
500 g kartofler
frisk timian
salt og peber

Sæt kartoflerne over.

Brun andebrystet godt på begge sider, start med skindsiden, i en lille gryde.

Drys salt og peber over og tilsæt abrikoser og bouillon.

Lad andebrystet braisere under låg i ca. 15 minutter indtil det er færdigstegt.

Skær andebrystet i skiver og server med abrikoser, sky og kartofler. Drys timian over.

Et godt stykke smørrebrød: server tynde skiver braiseret andebryst, abrikoser og lidt peberrodscreme på en skive godt rugbrød.

Drys salt over og nyd!


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KarrysildDenne dejlige silderet er en selvfølge på et godt frokostbord - igen en god opskrift fra...
• Super OmeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krestens retEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbæris på nøddebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os