Logo

Andebryst med endiviesalat og solbærsyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Andebryst med endiviesalat og solbærsyltetøj

 

1 andebryst

1 dl fløde

2 endiviesalat

saften af 1/2 citron

1 spsk solbærsyltetøj

salt og peber

 

Varm en pande og steg andebrystet med skindsiden nedad.

Steg det stille og roligt, så fedtet smelter af.

Vend andebrystet, og steg det ca. 12-14 minutter, alt efter hvor rosa man ønsker det stegt.

De sidste 2 minutter tilsættes fløde.

Lad andebrystet hvile i 5 minutter inden udskæring.

Server med endivieblade, der er vendt med citronsaft, salt og peber.

Anret tynde skiver af kødet med solbærsyltetøj.

Den lidt bitre smag fra endivie og den søde og stærke smag fra solbær passer perfekt til andebryst.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spaghetti alla Gricia En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kabooki burgerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte sild med løg og æblerSildene er stegt med rugmel blandet med sesamfrø lidt anderledes og meget lækkert. Ka' du...
• SolbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os