Logo

Andebryst med endiviesalat og solbærsyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Andebryst med endiviesalat og solbærsyltetøj

 

1 andebryst

1 dl fløde

2 endiviesalat

saften af 1/2 citron

1 spsk solbærsyltetøj

salt og peber

 

Varm en pande og steg andebrystet med skindsiden nedad.

Steg det stille og roligt, så fedtet smelter af.

Vend andebrystet, og steg det ca. 12-14 minutter, alt efter hvor rosa man ønsker det stegt.

De sidste 2 minutter tilsættes fløde.

Lad andebrystet hvile i 5 minutter inden udskæring.

Server med endivieblade, der er vendt med citronsaft, salt og peber.

Anret tynde skiver af kødet med solbærsyltetøj.

Den lidt bitre smag fra endivie og den søde og stærke smag fra solbær passer perfekt til andebryst.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varme kryddersild i folieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lucas sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• 5-dages-slankediæt - også for diabetikerLækker mad til 5-dages-slankediæt til dem der vil tabe i vægt. De er på ca. 5.000 kJ/1.200...
• Æblekage - DessertBag en dejlig saftig æblekage - opskriften er pærenem!

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os