Logo

Andebryst med endiviesalat og solbærsyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andebryst med endiviesalat og solbærsyltetøj

 

1 andebryst

1 dl fløde

2 endiviesalat

saften af ½ citron

1 spsk solbærsyltetøj

salt og peber

 

Varm en pande og steg andebrystet med skindsiden nedad.

Steg det stille og roligt, så fedtet smelter af.

Vend andebrystet, og steg det ca. 12-14 minutter, alt efter hvor rosa man ønsker det stegt.

De sidste 2 minutter tilsættes fløde.

Lad andebrystet hvile i 5 minutter inden udskæring.

Server med endivieblade, der er vendt med citronsaft, salt og peber.

Anret tynde skiver af kødet med solbærsyltetøj.

Den lidt bitre smag fra endivie og den søde og stærke smag fra solbær passer perfekt til andebryst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her