Logo

Andebryst stegt med friske dadler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

To personer

1 stk optøet andebryst
3 dl hønsebouillon
1 hel stang kanel
10 stk friske dadler
2 fintsnittede skalotteløg
1 dl rødvin
Maizena saucejævner
1 bredbladet persille
Salt og peber

Læg andebrystet på en rist og steg det i en varm ovn, 200ºC i 14 min.

Tag det ud og lad det hvile lunt i 5 minutter.

Pil stenen ud af dadlerne og kom dem i en gryde med kanel, skalotteløg og rødvin.

Lad det simre 2 minutter. Sigt rødvinen og kog den igen med bouillon. Jævn saucen og smag den til med salt og peber.

Kom dadlerne tilbage i saucen og tilsæt fintsnittet persille.

Server til tynde skiver af det gode andebryst.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratineret løgsuppe Dette er en god gammel klassiker, der passer godt både til vintervejret og slunkne...
• Sildesalat med karryFå det bedste ud af karryen ved at svitse den i et par minutter, før den røres i...
• Herring saladEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberede pandekager med kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os