Logo

Andeconfit og kartofler fra Sarlat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Når man går en tur i byen Sarlat ved Dordogne-floden, kan man ikke undgå at bemærke den: duften af de confiterede ænder og gæs og de brasede kartofler.

4 store andelår
4 groft hakkede løg
2 laurbærblade
15-20 peberkorn
200 g andefedt

Andelårene gnides med salt og trækker natten over.
De anbringes i en gryde med løg, krydderier og andefedt.
Det hele snurrer under låg ved svag varme til lårene er møre.
Det tager ca. en time. Lårene lægges i en krukke eller et glas og dækkes med lagen fra gryden.
De skal nu stå koldt i to til fire uger for at trække smag.
Når de er klar, tages lårene op og lægges i ovnen i 15-20 minutter ved ca. 225ºC.
De skal være sprøde.
Serveres med råstegte kartoffelskiver, som tilberedes i andefedtet fra krukken, og grøn salat med valnødder.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratin med røget sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild, bedstemorsSild spises ofte til julefrokoster og enten elsker eller hader man dem. Her marineres...
• Hamburgerryg med snitsalatLet og grønt måltid anrettet på hver sin tallerken - det sparer opvask og tid. En god ide...
• Figner, økologiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os