Logo

Andelårs confit på salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Andelårs confit på salat

 

2 andelår i confit

blandet salat efter ønske

1 spsk kapers

salatagurker

Dressing:

2-3 spsk god olivenolie

saft fra ½ citron

salt og peber

  

Læg andelårene på en rist, og steg dem i en varm ovn ved 200°C i 20 minutter.

Vend den rensede salat med kapers og salte agurker.

Rør olivenolie med saft fra citron, salt og peber.

Vend med salaten, og server til andelårene.

Server evt. med grønne oliven og et godt brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spejlede vagtelæg med parmaskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KalvesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• StockholmersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprød æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!