Logo

Andeleverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvis du er i besiddelse af andefedt, kan du opnå en aldeles lækker leverpostej.
Den tilberedes nøjagtig som forklaret, i stedet for andefedt kan der bruges smør. Den færdige postej får en så ikke en udpræget smag af andefedtet, men næsten enhver vil tro, det er en »ægte« andeleverpostej.
Gåsefedt kan naturligvis anvendes på samme måde.

# Ingredienser

2 store andelever
1 blødkogt æg
1 spsk smeltet andefedt (evt smør)
1 hakket løg
salt og peber

* Tilberedning

Steg leveren let i smør, løget steges gyldent.
Alt kommes i en skål og piskes godt sammen, kommes i en serveringsskål. 
Kan holde sig i køleskabet i 4-5 dage.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?