Logo

Augustsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g kogte kartofler
40 g røget sild
1 kogt æg
1 ½ dl ymer
½ spsk vineddike
Radiser
purløg
dild
 
Kartoflerne skæres i skiver og anrettes på en tallerken.
Silden lægges oven på.
Mos æggeblommen med en gaffel og rør den op med ymer, som er smagt til med vineddike og salt.
Hak æggehviden og kom saucen sammen med purløg og dild.
Saucen hældes over fisken og kartoflerne og pyntes med radiseskiver.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?