Logo

Augustsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g kogte kartofler
40 g røget sild
1 kogt æg
1 1/2 dl ymer
1/2 spsk vineddike
Radiser
purløg
dild
 
Kartoflerne skæres i skiver og anrettes på en tallerken.
Silden lægges oven på.
Mos æggeblommen med en gaffel og rør den op med ymer, som er smagt til med vineddike og salt.
Hak æggehviden og kom saucen sammen med purløg og dild.
Saucen hældes over fisken og kartoflerne og pyntes med radiseskiver.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Papaya-steak-salat og Nøddekage med bananHvem har egentlig bestemt, at salat er sommermad? Med vintersalatblade, eksotiske frugter...
• Bøf TatarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med mozzarella - lynhurtigVarme, saftige hurtiglavede og i de italienske farver: Ciabatta-rundstykker belægges med...
• Light fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os