Logo

Aubergine-wrap

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aubergine-wrap

God til den lille sult - til den lidt større kan auberginewrap suppleres med lidt kold kylling og spises med en grøn salat.


3 auberginer i 1 cm tykke såler

2 spsk. olivenolie

2 ds. hakkede, flåede tomater

2-3 fed hvidløg

20 friske basilikumblade
50 g revet parmesanost

4 store, tynde pitabrød eller fx. hvedetortillas


Tænd grillen - i haven eller i ovnen.
Pensl auberginesålerne på begge sider med olie og læg dem på en rist.

Grill dem til de er gyldne på begge sider. Drys med salt og peber.

 

Tænd ovnen på 200°C.

Dræn tomaterne i en sigte og smag til med hvidløg og basilikumblade.

Læg aubergineskiver og tomatsauce lagvis i et ildfast fad, slut af med et tyndt lag revet parmesanost. Sæt fadet i ovnen i 20 min.

Varm pitabrød eller hvedetortillas efter anvisning på pakken.

Placer auberginesålerne midt på brødet, fold den nederste del op omkring fyldet og rul brødet sammen.

Spis dem helst mens fyldet er varmt.


Tips: De store pitabrød fås hos mange indvandrergrønthandlere, mens hvedetortillas fås i velassorterede supermarkeder.

 

Grønsager pr. person: ca. 325 g

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?