Logo

Avocado-tunfiskesalat med snackpeber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Avocado-tunfiskesalat med snackpeber


Der er både blødt og sprødt i denne lækre tunfiskesalat.

4 personer. Arbejdstid: 20 min.

#

Salat:

2 dåser tunfisk

1 moden avocado

1-2 spsk citronsaft

1-2 tsk dijonsennep

2-3 stilke bladselleri

1 bundt dild

evt. 1 spsk kapers

salt og peber

 

Tilbehør:

4 skiver rugbrød

1 lille rødløg

4 røde snackpeberfrugter

salatblade, ærteskud eller spirer

*

Hæld tunfisken i en sigte, og dryp den godt af.

 

Halver og udsten avocadoen.

Skrab kødet ud af skallerne med en ske, og mos det groft med en gaffel.

Smag til med citronsaft, sennep, salt og peber, og vend tunfisken i.

 

Skræl de grove tråde af bladselleri- stilkene, og snit dem fint. Vend dem i tunsalaten sammen med lidt fintsnittet dild og evt. kapers.

 

Anret salaten på let ristet rugbrød, og top op med tynde skiver rødløg og spirer eller ærteskud.

Server med snackpeberfrugt skåret i aflange stykker.

 

Tips: Du kan også servere salaten i halve, grove pitabrød.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?