Logo

Baconbrød med skalotteløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lækkert brød med bacon, der kan spises for sig selv som snack eller serveres som tilbehør til hovedretten.

3 skalotteløg
1 bdt purløg
20 g mager bacon
3/4 L vand
ca. 750 g hvedemel
50 g gær
sammenpisket æg
hvid peber

Svits finthakket løg, purløg og bacon og afkøl det let.
Gæren smuldres i det lunkne vand.
Ælt dejen og tilsæt de afkølede ingredienser samt lidt peber.
Slå brødet op i den ønskede facon og lad det hæve i 25 min.
Pensl det med æggene og drys med lidt peber fra kværn.
Bages ved 190º i ca. 20 min.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røræg med karryrejer eller skinkeRøræg er en lynhurtig ret - 10 minutter. Fyld kan være pølser. Røræg mætter godt, når der...
• Fyldte løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SchweizerægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæremarengs bagt med abrikos-passionssauce og granatæblesorbetHvis du vil prøve en anderledes og eksotisk dessert til gæsterne så prøv denne ret med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os