Logo

Bagel med kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagels, her med kalkun, kan spises til morgenmad, som et alternativ til rugbrød til frokosten, eller på skovturen.

1 grov bagel
smør
25 g bladselleri
30 g stegt kalkunbryst i skiver
salt og peber
3 spsk karse
50 g agurk
1 banan

Flæk brødet og rist det på brødristeren - lad det køle af.
Smør de 2 stykker brød med smør og læg dem sammen om bladselleri, kalkun, salt, peber og brøndkarse.
Pak den fyldte bagel ind i fx smørrebrødspapir.
Pak agurk og banan særskilt ind, vedlæg en serviet og så god tur.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med blåskimmelostServer denne lækre tærte med blåskimmelost for frokostgæsterne eller som let hovedret,...
• Laksesandwich med avocadoLækker frokost eller nem aftensmad - du bestemmer. Fyldet er også lækkert lagt i en...
• Æggesalat med karseÆggesalat med karse bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret
• Æble omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os