Logo

Bagel med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagel med røget laks

 

Her er en ægte New York klassiker nyd den som et let aften måltid, tilbehør til en suppe eller pak den ned i madkassen til en superlækker frokost.

Arbejdstid: 10 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 bagels

75 g flødeost

150 g røget laks i skiver

1-2 tomater (skiver)

brøndkarse eller rucolasalat

½ rødløg (tynde skiver)

salt og peber

*

 

Smør to flækkede bagels med flødeost og drys med salt og friskkværnet peber.

Læg dem sammen med skyllet salat eller brøndkarse, lakseskiver, tomatskiver og ganske tynde skiver rødløg.

 

TIPS: Bagels kan købes frosne og tøs op ved stuetemperatur eller i ovnen - se pakkens anvisning.

Eller bag dine egne bagels HER



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels 2Bagels skal, ligesom rigtige fastekringler, damphæves - det vil sige, at de skal en tur i...
• Amerikanske BagelsBagels er en god måde at få ryddet op i køleskabet på. Har du rester fra frokosten kan det...
• Bagels 2Bagels skal, ligesom rigtige fastekringler, damphæves - det vil sige, at de skal en tur i...
• Hindbær i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os