Logo

Bøf Tatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 halve stykker rugbrød
400 g skrabet mør oksefilet
8 tsk fint hakkede løg
4 løgringe
4 æggeblommer
kapers
revet peberrod

På de smurte brødstykker lægges oksefilet, der er skrabet eller hakket.
I en løgring lægges en æggeblomme, der kranses med hakket løg, kapers og revet peberrod.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingefilet med ris og mangochutneyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vegetar omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun røget sild med stuvet selleri og kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk frugtsalat (Macedonia di frutta)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os