Logo

Bøf Tatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 halve stykker rugbrød
400 g skrabet mør oksefilet
8 tsk fint hakkede løg
4 løgringe
4 æggeblommer
kapers
revet peberrod

På de smurte brødstykker lægges oksefilet, der er skrabet eller hakket.
I en løgring lægges en æggeblomme, der kranses med hakket løg, kapers og revet peberrod.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BalkanfrikadellerBalkanfrikadeller er anderledes i det frikadellefarsen er lavet af fårekød. Retten kan...
• Omelet med RatatouilleEn omelet kan laves på mange måder, og smager som regel dejligt. Her laves omeletten med...
• BroccoliomeletOmelet er lækkert til både morgenmad, brunch og frokost. Her får den klassiske omelet et...
• Ananasris 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os