Logo

Bøf Tatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 halve stykker rugbrød
400 g skrabet mør oksefilet
8 tsk fint hakkede løg
4 løgringe
4 æggeblommer
kapers
revet peberrod

På de smurte brødstykker lægges oksefilet, der er skrabet eller hakket.
I en løgring lægges en æggeblomme, der kranses med hakket løg, kapers og revet peberrod.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?



Effektiv reklame - klik her