Logo

Bønner på græsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g udblødte tørrede hvide bønner
Lidt løg, gulerod og/eller selleri til kogning
1 helt hvidløg
1/2 kg friske eller frosne grønne bønner
2 spsk olivenolie
Frisk oregano og/eller persille 
 

Udblød de tørrede bønner i rigeligt vand natten over og kasser vandet.

Kog de hvide bønner sagte med urter i letsaltet vand til de er møre, ca. 1 time.
Del hvidløget i fed og pil dem.
Kog dem op i 3 hold vand – ca. 1 l vand pr. opkog.
Køl dem af.
Blancher de grønne bønner et par minutter i letsaltet kogende vand.
Varm olivenolien på en pande og sauter hvidløgene, til de har taget lidt farve.
Tilsæt de to slags bønner og friske hakkede krydderurter.

Server bønnerne lune med et godt brød til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MakrelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagel med kalkunBagels, her med kalkun, kan spises til morgenmad, som et alternativ til rugbrød til...
• Okseruller med olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanel stegte æbleringeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os