Logo

Bønner på græsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g udblødte tørrede hvide bønner
Lidt løg, gulerod og/eller selleri til kogning
1 helt hvidløg
½ kg friske eller frosne grønne bønner
2 spsk olivenolie
Frisk oregano og/eller persille 
 

Udblød de tørrede bønner i rigeligt vand natten over og kasser vandet.

Kog de hvide bønner sagte med urter i letsaltet vand til de er møre, ca. 1 time.
Del hvidløget i fed og pil dem.
Kog dem op i 3 hold vand – ca. 1 l vand pr. opkog.
Køl dem af.
Blancher de grønne bønner et par minutter i letsaltet kogende vand.
Varm olivenolien på en pande og sauter hvidløgene, til de har taget lidt farve.
Tilsæt de to slags bønner og friske hakkede krydderurter.

Server bønnerne lune med et godt brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med mozzarella og parmaskinkeEn omelet smager dejligt til morgenmad eller måske som let frokostret. Her laves den med...
• Broccoli og Provolone QuicheHer er opskriften på en lækker tærte med broccoli og ost. Tærten er let at lave som...
• Perlehønesalat med kirsebær og blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KrumkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!