Logo

Bønnesalat med sprød bacon - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g hvide bønner, tørrede
300 g grønne bønner
150 g filet, bacon eller røget mørbrad i strimler
2 kviste timian, frisk
1 bdt forårsløg
2 spsk basisdressing

Dressing :
1 fed hvidløg, knust
1 tsk dijonsennep
1/4 dl vineddike
1/4 dl vand
1/4 dl olivenolie
salt og peber

Læg bønnerne i blød natten over.
Kasser vandet og kog dem 40 minutter i letsaltet vand.
Lad de grønne bønner koge med de sidste par minutter og skyl i koldt vand.

Dressing:
Ryst knust hvidløg, sennep, vineddike og vand godt sammen.
Tilsæt olie og ryst igen.
Smag dressingen til med salt og peber.
Ryst altid dressingen godt inden brug.

Steg baconstrimlerne sprøde på en pande.
Bland bønner, bacon, timian, fintsnittede forårsløg og dressing.
Salaten bliver kun bedre af at trække inden servering.

Serveres med lækkert brød.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels med røget sildEn bagel med et lidt anderledes indhold i form af røget sild, avokado og forårsløg. Om det...
• Omelet fra SydindienEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Broccoli med ostBroccoli er lækkert som tilbehør og indeholder både kostfibre og vitaminer. Her gratineres...
• Ananas-fersken trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os