Logo

Bønnesalat med sprød bacon - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hvide bønner, tørrede
300 g grønne bønner
150 g filet, bacon eller røget mørbrad i strimler
2 kviste timian, frisk
1 bdt forårsløg
2 spsk basisdressing

Dressing :
1 fed hvidløg, knust
1 tsk dijonsennep
¼ dl vineddike
¼ dl vand
¼ dl olivenolie
salt og peber

Læg bønnerne i blød natten over.
Kasser vandet og kog dem 40 minutter i letsaltet vand.
Lad de grønne bønner koge med de sidste par minutter og skyl i koldt vand.

Dressing:
Ryst knust hvidløg, sennep, vineddike og vand godt sammen.
Tilsæt olie og ryst igen.
Smag dressingen til med salt og peber.
Ryst altid dressingen godt inden brug.

Steg baconstrimlerne sprøde på en pande.
Bland bønner, bacon, timian, fintsnittede forårsløg og dressing.
Salaten bliver kun bedre af at trække inden servering.

Serveres med lækkert brød.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her