Logo

Bakskuld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bakskuld er en egensret på Fanø og i Vestjylland. Ordet betegnede oprindeligt en konserveringsmåde der især blev brugt på Fanø. I dag dækker det over en saltet, tørret og odtest røget ising.

 

1 bakskuld - saltet tørret (måske røget) ising
1 løg skåret i ringe
1 skive godt groft rugbrød
Fedt
Salt
Smør
 
Fisken flås, og steges i smør på en pande.
Løgringene steges med.
Retten serveres på et groft godt stykke rugbrød, smurt med fedt, og
drysset med salt.
Server retten med snaps eller kaffepunch.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 4.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italienskkrydrede lammefrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte sild i koriander- og æbleeddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelæggekage med purløgLækker kartoffelæggekage med purløg. En ret der både kan serveres til brunch, frokost...
• Grundlovskage i rødt og hvidtSæt en kage på bordet til grundlovsfesten. Den er fyldt med tre slags mousse: jordbær,...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
42129-08-2011 04:44:22 Irene
Hej. Jeg har inviteret nogle venner til bakskuld komsammen - hvad vil være godt at servere yderligere til dette måltid?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!