Logo

Blodsaltede sild fra Sydøstsjælland

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blodsaltede sild er ferske sild, der er drysset godt med groft salt og vendt rundt. Sildene skal ligge i dette salt et døgn.

 

6 kg salt
30 kg sild
 
Hoved og indvolde fjernes og sildene lægges i en balje og drysses med salt.
Sildene ligger heri i et døgn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 8.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her