Logo

Blodsaltede sild fra Sydøstsjælland

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blodsaltede sild er ferske sild, der er drysset godt med groft salt og vendt rundt. Sildene skal ligge i dette salt et døgn.

 

6 kg salt
30 kg sild
 
Hoved og indvolde fjernes og sildene lægges i en balje og drysses med salt.
Sildene ligger heri i et døgn.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Majsjkyllingekager med hytteost - campinghytteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado med stenbiderrognStenbiderrogn er det samme som dansk kaviar. I forårsmånederne kan den skaffes frisk. Her...
• Nye skidne ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveculotte med pærer, chili og kanel + Grapefrugt med granatæbleRigtig lækker sommermad. Dagen efter kan du bruge det fedtfattige kød i en sandwich eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os