Logo

Blomkål i karry-kokossauce med stegte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Brug denne lækre ret med blomkål i karry-kokussauce med stegte tomater som frokostret, hovedret eller på buffeten med andre østen-inspirerede retter så som ris, sur/sød kylling og nudler.

 

To personer

1 lille blomkål
1 dåse kokosmælk
1 spsk karry pasta
4-6 tomater
smør
frisk koriander
salt og peber

Bræk eller skær blomkålen i buketter.

Kom kokosmælk og karrypasta i en gryde og kog op.

Kog buketterne i kokosmælken under låg i ca. 8 minutter indtil møre.

Skær tomaterne lige over, drys med salt og peber, og steg dem godt på begge sider i smør på en pande.

Server blomkål med sauce til de varme tomater og drys koriander over.

Brug denne ret på en buffet med andre østen-inspirerede retter. Fx jasminris med ristede mandler, sur/sød kylling, lynstegt mørt oksekød eller nudler med masser af ristede grønsager.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med laks og spinatPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en indbagt ret bestående af butterdej...
• Clubsandwich med knasende kyllingeskindVi har erstattet bacon med kyllingeskind i den klassiske sandwich. Knasende kyllingeskind...
• Rejer i karry på salatbundSprøde grønsager og lækre rejer kombineres med duftende, asiatiske krydderier. Resultatet...
• Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessertFantastisk flot, lækker og let marengs med yoghurtskum og frisk frugt. Så let og en oplagt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os