Logo

Blomkål med ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne stuvning med blomkål og hjemmelavet ostesauce kan både bruges som frokostret, let hovedret eller som tilbehør til for eksempel kødretter. Lækkert hvis man vil prøve at lave mad uden kød.

 

1 blomkålshoved

Sauce:
3 dl blomkålsvand
2 spsk smør eller margarine
2 spsk hvedemel
1 dl reven mild ost
paprika

Pynt:
1 spsk reven ost eller rasp

Fjern bladene fra kålen og del den i buketter.
Kog blomkålen i letsaltet vand.
Tag kålen op og læg den i et ovnfast fad.
Til saucen smeltes fedtstoffet i en gryde, og der bages op med hvedemel og blomkålsvand til en tyk sauce.
Tilsæt osten og rør godt til den er smeltet.
Smag stuvningen til med peber og paprika, og hæld den over kålen. Drys med lidt ost eller rasp og sæt fadet i ovnen ved 250° eller grill ca 10 min. til retten har fået en gylden skorpe.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm kartoffelpitaEn frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får du sommerens bedste...
• Lises sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - Næringsstofberegninger og næringsstofanbefalinger ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegrød med æblechipsBrug madæbler til grøden og sprøde spiseæbler til chips gerne med røde kinder
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os