Logo

Blomkål med rejer og stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne ret med blomkål, rejer og senbiderrogn samt en let sauce er nem at lave og smager dejligt. Server retten som frokostret eller forret med lækkert sprødt flûte til. Velbekomme

 

500 g blomkålshoved
150 g rejer
1 lille glas lys kaviar eller stenbiderrogn
1 hovedsalat
1 citron eller lime i både
Dild eller brøndkarse

Sauce:
50 g mayonnaise
2 ½ dl cremefraiche 18%
½ tsk Dijon sennep
1 tsk salt
Lidt peber

Rens blomkålshovedet.
Skær et kegleformet snit i blomkålshovedets stok.
Læg blomkålshovedet i en skål med hovedet opad.
Tilsæt ½ dl vand.
Dæk med låg eller mikrobølgefilm.
Mikrobølg ved 900 W mikrobølger i 7 min. efterfulgt af 5 min. trækketid.
Mærk efter om kålen er mør, og stil den herefter til afkøling.

Sauce:
Rør alle ingredienserne godt sammen og stil det derefter til afkøling.

Servering:
Vask salathovedet og tør bladene godt.
Læg salatbladene på et rundt serveringsfad.
Læg blomkålshovedet over.
Fordel saucen over og pynt med rejer, kaviar, citronbåde og dild eller brøndkarse.
Serveres som frokostret eller forret med sprød flûte til.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?