Logo

Blodpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blodpølse


Blodpølser ligner ikke andre typer pølser, i det hovedingrediensen, som navner antyder, er blod. Kan spises lunt i skiver, serveret med æblemos, sirup eller dryppet med sukker og kanel.


900 g blod
300 g fine byggryn
500 g rugmel
250 g rosiner
300 g æbler, skåret i meget små tern
4 tsk salt
4 tsk stødt nellike
1 liter sødmælk
*


Alle ingredienserne røres godt sammen i en skål og hældes i velsmurte franskbrødsforme.

"Sliplet"-forme er bedst egnede.

Bages i vandbad i 1½ time.

De første 20 minutter - eller til vandbadet koger - ved 200 ºC, hvorefter der skrues ned til 150 ºC.
Kan spises akkurat som almindeligt købt blodpølse- dvs. lunet på panden i skiver og serveret med æblemos, med sirup eller drysset med sukker og kanel.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Biksemad med pølser og svampe - det her er den gode opskriftVi har brugt pølser til biksemaden, men hvis der er rester fra lørdagens lammekølle, er de...
• Røget medister med bønnesalatAlle pølse-elskere får her deres bønner opfyldt, der er røget dejlig medister på panden
• PølsewokVor populære røgede medister kan tilberedes på mange måder. En lækker og moderne opskrift...
• Creme brûlée med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os