Logo

Blomkålsgrød med karry Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Så kan madlavning ikke være lettere, med fire simple ingredienser. Prøv den frokost eller som simpel og hurtig aftensmad. Du kan eventuelt tilsætte lidt kokosmælk- det gør grøden meget lækker og cremet. p

 

1 stort blomkålshoved

1 løg

1 spsk karry

salt og peber

*

 

Blomkålen skæres ud i små buketter.

Blomkålsstokken og løget rives på råkostjernet.

Det hele kommes i en gryde sammen med karryen, dækkes med vand, og koges ved jævn varme i ca. 20 min.

Piskes godt ud i kogevandet, smages til med salt og peber.

Rør evt. en god klat smør ned i blomkålsgrøden og server med et klip dild. Blomkålsgrøden smager også vidunderligt, hvis du koger den med halvt vand, halvt usødet kokosmælk.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?