Logo

Blomkålsgratin med bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne opskrift laves med købt færdig gratin, men kan også sagtens laves fra bunden, og det er faktisk ret let. Gratinen laves her med en lækker bønnesalat med chili. Kan serveres med grøn salat.

 

Madopskrift billede

 

1 pk færdig blomkålsgratin
200 g nippede bønner
1 snittet chili
2 spsk vineddike
3-4 spsk Jomfru Olivenolie
salt og peber

*

Varm blomkålsgratinen efter anvisning.

Kog bønnerne i en gryde med kogende let saltet vand i 5 minutter.

Hæld vandet fra og mens bønnerne er lune vendes de med chili, eddike, olivenolie, salt og peber.

Server til den lune blomkålsgratin, evt. med en frisk grøn salat til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Majsjkyllingekager med hytteost - campinghytteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado med stenbiderrognStenbiderrogn er det samme som dansk kaviar. I forårsmånederne kan den skaffes frisk. Her...
• Nye skidne ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveculotte med pærer, chili og kanel + Grapefrugt med granatæbleRigtig lækker sommermad. Dagen efter kan du bruge det fedtfattige kød i en sandwich eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os