Logo

Blomkålsgratin med bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne opskrift laves med købt færdig gratin, men kan også sagtens laves fra bunden, og det er faktisk ret let. Gratinen laves her med en lækker bønnesalat med chili. Kan serveres med grøn salat.

 

Madopskrift billede

 

1 pk færdig blomkålsgratin
200 g nippede bønner
1 snittet chili
2 spsk vineddike
3-4 spsk Jomfru Olivenolie
salt og peber

*

Varm blomkålsgratinen efter anvisning.

Kog bønnerne i en gryde med kogende let saltet vand i 5 minutter.

Hæld vandet fra og mens bønnerne er lune vendes de med chili, eddike, olivenolie, salt og peber.

Server til den lune blomkålsgratin, evt. med en frisk grøn salat til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bisonsteg med bagte peberfrugter, rødløg, sprødstegte kapers og løvstikkeHvis du vil bruge resterne af dit bisonkød fra dagen før så prøv denne ret med koldt stegt...
• Omelet med rejer, fisk og bønnerDenne omelet er helt speciel men smager ikke desto mindre lækkert som let frokost ret. Den...
• Kastaniemousse med nøddebunde og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os