Logo

Blomkålsrand med kalkunsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en lækker frokostret: blomkålsrand med kalkunsalat. Server gerne retten for gæsterne med et lækkert groft flûte - og god stemning servfølgelig.

 

 

Madopskrift billede

 

1 blomkål
8 dl vand
1 grønsagsbouillonterning
2 røde peber frugter
8 blad husblas
1 spsk tomatpuré
 
Kalkunsalat:
340 g kogt røget kalkun
3 dl A 38
Salt, friskkværnet peber
½ frisé salat

*
 
Del kålen i buketter.
Kog dem i letsaltet vand ca. 8 min.
Kom grønsagsterningen ved.
Befri de røde peber for stilk og frøstol, og del dem i små stykker.
Kog dem under låg i 10 min.
Blend peberfrugten med bouillonen til en fin puré.
Vrid husblassen op og kom den i den kogende puré.
Rør til det er opløst. Smag til.
Læg blomkålsbuketter i en randform, hæld puréen over og stil den koldt
til næste dag
Snit kalkunkødet i tynde strimler.
Den skyllede salat hakkes let.
Rør begge dele i A 38 og lad det trække 1 time.
Smag til med salt og peber.
Servér flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her