Logo

Blomkålsrand med kalkunsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er en lækker frokostret: blomkålsrand med kalkunsalat. Server gerne retten for gæsterne med et lækkert groft flûte - og god stemning servfølgelig.

 

 

Madopskrift billede

 

1 blomkål
8 dl vand
1 grønsagsbouillonterning
2 røde peber frugter
8 blad husblas
1 spsk tomatpuré
 
Kalkunsalat:
340 g kogt røget kalkun
3 dl A 38
Salt, friskkværnet peber
1/2 frisé salat

*
 
Del kålen i buketter.
Kog dem i letsaltet vand ca. 8 min.
Kom grønsagsterningen ved.
Befri de røde peber for stilk og frøstol, og del dem i små stykker.
Kog dem under låg i 10 min.
Blend peberfrugten med bouillonen til en fin puré.
Vrid husblassen op og kom den i den kogende puré.
Rør til det er opløst. Smag til.
Læg blomkålsbuketter i en randform, hæld puréen over og stil den koldt
til næste dag
Snit kalkunkødet i tynde strimler.
Den skyllede salat hakkes let.
Rør begge dele i A 38 og lad det trække 1 time.
Smag til med salt og peber.
Servér flûte til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sild i godt selskabEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med urtemarineret majroerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommer æggekage i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risbudding, varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os