Logo

Bondeomelet med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En omelet smager lækkert til frokost. Og bacon gør den kun bedre! Omeletten er let at lave og kan spises med rugbrød. Perfekt til både hverdag og weekend.


6 æg
1 dl kaffefløde
4-6 kogte kartofler
8 skiver bacon
2 tomater
2 spsk hakket purløg
1 spsk hakket persille
smør og margarine til stegning

*

Æg og fløde piskes sammen, salt og peber tilsættes.
Baconskiverne risten på en pande.
Kartoffel og tomatskiver risten i baconfedtet og fordeles over panden.
Æggemassen hældes over og omeletten steges færdig.
Omeletten serveres fra panden og drysses med de hakkede krydderurter og bacon.
Der kan spises rugbrød til.

Tips: Husk at en omelet bør være blød på overfladen og ikke stegt tør
som sålelæder. Det er en god idé at røre i æggemassen med en gaffel,
til denne begynder at stivne.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget tunfisk med rødkålsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt makrelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med stenbiderrognSæsonen for stenbiderrogn er ved at slutte, men måske kan du lige nå en enkel, mættende og...
• Profiteroles, pikante - diabetikerI Frankrig er profiteroles populære små vandbakkelser, der spises med pikant fyld som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os