Logo

Bosnisk Cevapcici - balkanruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bosnisk Cevapcici er en slags ruller eller pølser lavet med hakket oksekød. Retten er nem og hurtig at lave. Cevapcici er perfekt som let og hurtig aftensmad for hele familien. Let og billigt.


½ kg hakket oksekød
3-4 løg
1 fed hvidløg
4 spsk hakket persille
Salt og friskkværnet peber
1 ½ spsk hvedemel
 
Til pensling: 2-3 spsk olie
Tilbehør: Brød

*


 
Kom det hakkede kød i en skål.
Pil løgene, hak dem fint og bland dem i kødet sammen med knust hvidløg, persille salt, friskkværnet peber og hvedemel.
Ælt farsen godt sammen og form dem til små, fingerkorte pølser.
Pensl pølserne godt med olie, læg dem på grillristen over bradepanden og sæt dem under grillen med ca 10 min. afstand, eller i en hed ovn 250-300ºC i 8-10 min.
Vend pølserne, når halvdelen af stegetiden er gået og pensl dem før de steges færdig.
Serveres evt. med sur- eller landbrød og firnsnittet hvidkål vendt i en citronmarinade. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 11.852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her