Logo

Bosnisk Cevapcici - balkanruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bosnisk Cevapcici er en slags ruller eller pølser lavet med hakket oksekød. Retten er nem og hurtig at lave. Cevapcici er perfekt som let og hurtig aftensmad for hele familien. Let og billigt.


1/2 kg hakket oksekød
3-4 løg
1 fed hvidløg
4 spsk hakket persille
Salt og friskkværnet peber
1 1/2 spsk hvedemel
 
Til pensling: 2-3 spsk olie
Tilbehør: Brød

*


 
Kom det hakkede kød i en skål.
Pil løgene, hak dem fint og bland dem i kødet sammen med knust hvidløg, persille salt, friskkværnet peber og hvedemel.
Ælt farsen godt sammen og form dem til små, fingerkorte pølser.
Pensl pølserne godt med olie, læg dem på grillristen over bradepanden og sæt dem under grillen med ca 10 min. afstand, eller i en hed ovn 250-300ºC i 8-10 min.
Vend pølserne, når halvdelen af stegetiden er gået og pensl dem før de steges færdig.
Serveres evt. med sur- eller landbrød og firnsnittet hvidkål vendt i en citronmarinade. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GlarmestersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild i æbler"Rør blot ikke ved min gamle jul" skrev Peter Faber i en kendt julesang. Der er ingen...
• Hamburgere med gulerødder og kartoffelfritterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FigenmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os