Logo

Bradepande æggekage - æggekage i bradepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggekage er en dejlig nem og hurtig ret til aftensmad eller frokost for hele familien. I denne opskrift bages æggene i oven med blandt andet ost og mælk. Let men lækkert.


500 g tomater
1/8 tsk groft salt
evt. lidt oregano

Æggekage
1 tsk hvedemel
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl mælk
4 æg (str. mellem)
400 g kogte kartofler i tern
200 g Cheasy Revet Ost 13%
Pynt:
Friskklippet purløg.

*

Skyl og tør tomaterne.
Skær et kryds i toppen og drys dem med salt - og et tip er også at drysse med oregano.
Stil tomaterne på en plade med bagepapir eller i et lille ovnfast fad og bag dem midt ovnen sammen med æggekagen.

Æggekage:
Kom hvedemel, salt og peber i en skål.
Rør mælken i lidt efter lidt.
Tilsæt æg og pisk blandingen let sammen.
Vend forsigtigt kartofler og ost i.
Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 15 x 27 cm) og bag æggekagen midt i ovnen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lækkert smørrebrød - forårDet gode danske smørrebrød har fået en renæssance. Nogle hæger om klassikerne, andre...
• AndesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Muslinger i stærk tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærvacherin 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os