Logo

Canelloni med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke Canneloniruller
1 løg i tern
2-3 fed hakket hvidløg
250 g hakket oksekød
lidt olie.
1 pakke frossen hel spinat
1 æg
35 g revet parmesanost
2 spsk tomatpuré
lidt vand
bechamelsauce, evt. Mornay Sauce
revet ost

1 pakke Canneloniruller koges i 8-10 minutter.
1 løg i tern, 2-3 fed hakket hvidløg og 250 g hakket oksekød brunes i lidt olie.
En pakke frossen hel spinat kommes i og tør op ved svag varme.
Når spinaten er tøet kommes 1 æg og 35 g revet parmesanost i.
Massen fyldes i de kogte rør, der lægges i et fad. 2 spsk tomatpuré røres med lidt vand og hældes over rullerne.
Til sidst hældes bechamelsauce over (brug evt. færdigkøbt Mornay Sauce), der drysses med revet ost og fadet sættes i ovnen i

15 - 20 minutter ved 200° C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her