Logo

Canelloni med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pakke Canneloniruller
1 løg i tern
2-3 fed hakket hvidløg
250 g hakket oksekød
lidt olie.
1 pakke frossen hel spinat
1 æg
35 g revet parmesanost
2 spsk tomatpuré
lidt vand
bechamelsauce, evt. Mornay Sauce
revet ost

1 pakke Canneloniruller koges i 8-10 minutter.
1 løg i tern, 2-3 fed hakket hvidløg og 250 g hakket oksekød brunes i lidt olie.
En pakke frossen hel spinat kommes i og tør op ved svag varme.
Når spinaten er tøet kommes 1 æg og 35 g revet parmesanost i.
Massen fyldes i de kogte rør, der lægges i et fad. 2 spsk tomatpuré røres med lidt vand og hældes over rullerne.
Til sidst hældes bechamelsauce over (brug evt. færdigkøbt Mornay Sauce), der drysses med revet ost og fadet sættes i ovnen i

15 - 20 minutter ved 200° C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Super OmeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte tomater 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sennepssild 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os