Logo

Carpaccio med råstegte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til 2 personer:

1 pk. Carpaccio med dressing og reven parmasanost
2 skrællede bagekartofler
1 bk. rucola
Salt og peber

Tilberedning:
Anret kødet på to tallerkener. Hæld dressing henover sammen med reven parmesanost. Skær kartoflerne i både og steg dem gyldne i lidt varm olivenolie. Krydr med salt og peber. Anret med rucola og evt. lidt ekstra reven parmesanost.
---------
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratineret hakkebøf En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SilderullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hellefisk med marinerede rødbeder, rucolasalat og grønne bønner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberede bananer 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os