Logo

Carpaccio, Caribisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Raffineret og lynhurtigt lavet: Eksotiske frugter og krydderier giver færdigkøbt kamsteg til pålæg et anstrøg af fremmedartet luksus

Raffineret og lynhurtigt lavet: Eksotiske frugter og krydderier giver færdigkøbt kamsteg til pålæg et anstrøg af fremmedartet luksus

Til 2-4 portioner:

 

350 g kamsteg til pålæg

3 passionsfrugter

salt, sukker og peber

4 spsk (oliven)olie

1 miniagurk (eller 150 g alm. agurk)

2 forårsløg, skåret i fine ringe

25 g saltede jordnøddekerner

 

Frugtkødet skrabes ud af passionsfrugterne.

Bland med salt, sukker, peber og 4 spsk olivenolie.

Lad det trække i 10 minutter, før det hældes gennem en si for at få fjernet kernerne. Miniagurk skæres i små terninger, forårsløg skæres i fine ringe, saltede jordnøddekerner hakkes, og det hele blandes med vinaigretten.

Kamsteg fordeles på tallerkener og dryppes med vinaigretten.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klassisk sommersalatHjemmerørt sommersalat serveret på et nybagt stykke rugbrød må være en af vores absolutte...
• Tores OmeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingespid med grøntLad børnene nyde en varm frokost i efterårsferien. Her er nogle nemme kyllingespyd, som de...
• Hybentrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os