Logo

Carrysalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g mayonnaise
1–2 tsk karry
2 dråber engelsk sauce
1 spegesild eller tilsvarende benfri sild eller gaffelbidder
50 g kogt kalve eller hønsekød
25 g kogt maccaroni
1 syltet agurk
1–2 hårdkogte æg
1 tomat (til pynt)
karse (til pynt)

Mayonnaisen smages til med karry og engelske sauce.
De udvandede spegesildefileter skæres i strimler, der blandes med strimler af hønsekød (kalvekød), maccaroni, agurk og hårdkogte æg. Mayonnaisen hældes over.
Salaten pyntes med skiver af æg og tomat – samt lidt karse
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Carpaccio med råstegte kartofler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte på pastabundDet lyder måske lidt mærkeligt at lave en porretærte med pasta i stedet for en regulær...
• Dejlige kartoffelmaddersommer er lig med kartoffelmadder. Gør det helt enkelt med lidt mayonnaise og purløg eller...
• BrombærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!