Logo

Carrysalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g mayonnaise
1–2 tsk karry
2 dråber engelsk sauce
1 spegesild eller tilsvarende benfri sild eller gaffelbidder
50 g kogt kalve eller hønsekød
25 g kogt maccaroni
1 syltet agurk
1–2 hårdkogte æg
1 tomat (til pynt)
karse (til pynt)

Mayonnaisen smages til med karry og engelske sauce.
De udvandede spegesildefileter skæres i strimler, der blandes med strimler af hønsekød (kalvekød), maccaroni, agurk og hårdkogte æg. Mayonnaisen hældes over.
Salaten pyntes med skiver af æg og tomat – samt lidt karse

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her