Logo

Ceasar Salat, den ægte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ceasar Salat bliver tilberedt på mange forskellige måder, men denne er den bedste! Salaten er fyldig og meget mættende. Server som frokostsalat eller efter en travl dag. Vigtig er det, at man anvender de rigtige råvare.

2 stk ansjosfileter i solsikkeolie
2 skiver godt brød
1 stænk Worcestershire Sauce
1 stk pasteuriseret æggeblomme
1 tsk dijon sennep
1 stk renset Romain salat
100 g parmesanost
Jomfru olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Blend ansjosfileterne med æg, sennep, worchestershire, salt og peber. Tilsæt ca 3/4 dl olivenolie. Varm olivenolie på en pande og rist hvidløg og tern af brødet i olivenolie. Drys med lidt salt. Vend blade af Romain salat med den gode dressing, parmesanost og de ristede brødterninger.
---
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cannelloni med ricottaost og spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PizzatoastEn lækker frokost - nyd den hjemme eller tag den med. Også lækkert som tilbehør til fx en...
• Danablu rørt med rom og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blå ost med portvinHvis du vil serverer ost til gæsterne efter maden, så kan man da lige så godt gøre det...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os