Logo

Champignon gratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g rensede champignoner
1 grofthakket løg
50 g smør
60 g hvedemel
1 1/2 dl mælk
1 dl fløde
2 æg
2 tsk paprika
salt og peber
Gratinering:
3 spsk rasp
3 spsk smør

Svits de skivede svampe i fed tstoffet i en gryde sammen med det hakkede løg.
Rør melet i og spæd med mælk og fløde lidt ad gangen, under konstant omrøring.
Tag gryden fra varmen og rør æggeblommer i.
Krydr med paprika, salt og peber. Pisk æggehviderne stive og fold dem i.
Kom gratindejen i et smurt, ovnfast fad, drys med rasp og kom smørklatter på.
Sæt fadet i ovnen ved 175° i ca. 45 min.
Serveres med smeltet smør og en salat
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rygeost med radiserGod, dansk rygeost kan være en himmerigsmundfuld til frokost eller som en lille forret...
• Foreller med ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med kartofler og marinerede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med is og syltetøjTynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os