Logo

Champignonomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ kg champignon
2 spsk smør
4 æg
1 dl mælk
2 spsk reven parmesanost

Start med at rense champignon og skære dem halve på den lodrette side.
Steg dem i 7 minutter på panden, og drys til slut med lidt salt og friskkværnet peber.
Så piskes æggene sammen med salt, mælk og parmesanost og æggemassen hældes på panden.
Løft af og til æggemassen væk fra bunden af panden, til det hele er stivnet.
Hæld champignon over, og servér med grøn salat og groft brød.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her