Logo

Champignonomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

¼ kg champignon
2 spsk smør
4 æg
1 dl mælk
2 spsk reven parmesanost

Start med at rense champignon og skære dem halve på den lodrette side.
Steg dem i 7 minutter på panden, og drys til slut med lidt salt og friskkværnet peber.
Så piskes æggene sammen med salt, mælk og parmesanost og æggemassen hældes på panden.
Løft af og til æggemassen væk fra bunden af panden, til det hele er stivnet.
Hæld champignon over, og servér med grøn salat og groft brød.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bruschetta med ristede peberfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med laks og spinatPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en indbagt ret bestående af butterdej...
• Citroner med tunsalatCitronerne er fyldt med en cremet tunsalat. Perfekt til påskefrokosten eller som en lækker...
• Belgisk risbudding Denne opskift stammer, som navnet antyder, fra Belgien hvor den er kendt som rijspap. I...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!