Logo

Champignonpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk
3 store løg
2 fed hvidløg
1 kvist timian
500 g champignon
25 g smør
2 dl kogte ris
2 æg
¼ l. piskefløde
Salt og peber
 
De hakkede løg svitses i smør
Champignonerne skæres i kvarte og svitses med, hHæld væden fra
Bland resten af ingredienserne i og kom massen i en smurt form
Bages ved 200°C i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her