Logo

Champignonpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stk
3 store løg
2 fed hvidløg
1 kvist timian
500 g champignon
25 g smør
2 dl kogte ris
2 æg
1/4 l. piskefløde
Salt og peber
 
De hakkede løg svitses i smør
Champignonerne skæres i kvarte og svitses med, hHæld væden fra
Bland resten af ingredienserne i og kom massen i en smurt form
Bages ved 200°C i ca. 1 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BroccolitimbaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pesto med hytteret og tomater En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Christmas LunchDanish Christmas lunch is just as important as the preceding dinner, and is usually held...
• BananfritterAnderledes dessert hvor bananer vendes i en dej og frituresteges. Bananfritter serveres...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os