Logo

Clubsandwich med knasende kyllingeskind

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Clubsandwich med knasende kyllingeskind

 

Vi har erstattet bacon med kyllingeskind i den klassiske sandwich. Knasende kyllingeskind er lækkert, men træk skindet af det rå kød inden kogning, så bliver det mest sprødt. Bland blødt smør med finthakket sprødt kyllingeskind - det smager godt på brød.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stege-/kogetid: ca. 40 min.

 

#

2 hele kyllingelår

2 spsk salt pr. liter kogevand

250 g suppeurter (fx 1 løg, 1 gulerod og 2 stilke bladselleri)

1 laurbærblad

1 tsk hel sort peber

1 tsk hel koriander

2-3 kviste timian

 

Endvidere:

8 store skiver lyst brød

75 g mayonnaise

8 blade sprød grøn salat

2 tomater

*

Træk forsigtigt skindet af de rå kyllingelår.

Skær skindet i ca. 10 stykker, 3-4 cm på hver led.

Læg dem på bagepapir på en bageplade.

Stræk skindet så meget ud som muligt.

Læg et stykke bagepapir oven på og derefter en bageplade eller bradepande som pres.

Sæt det i ovnen ved 200 °C, og bag skindet i 15-20 min, til det er sprødt.

Læg kyllingelårene i en gryde, og hæld koldt vand på, så det dækker.

Bring gryden i kog, og skum urenheder på overfladen væk.

Tilsæt salt, og skum af igen.

Tilsæt suppeurter og krydderier, og kog ved svag varme, til kødet er mørt.

Tag kyllingelårene op, og lad dem køle lidt af.

Tag kødet fra benene, og riv det i mindre stykker.

Gem suppen til suppe eller sauce.

Smør brødskiver med mayonnaise.

Læg salatblade, tomatskiver, kyllingekød og sprødt kyllingeskind på brødskiverne.

Saml dem to og to, og pres dem lidt sammen.

 

TIPS: Brug resterne! Det er en god ide at lave lidt ekstra kylling til pålæg til sandwich og rugbrødsmadder næste dag, hvis man alligevel skal stege eller koge.

Læs om den ægte clubsandwich her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ClubsandwichUhm - gør lidt ekstra ud af frokosten - eller nyd denne lækre sandwich som et let...
• Varm sandwich med tunfisk og olivenDisse sandwich bliver allerbedst i en toastmaskine, men kan også steges på en alm....
• Lune toaster med coleslawReven gulerod og selleri i en yoghurtdressing giver et frisk modspil til de ristede toast...
• Tofu is med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os