Logo

Courgetteæggekage med kartoffel, parmesan og lufttørret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g courgetter
1 spsk olivenolie
4 finthakkede skalotteløg
salt
peber
2 kogte, skivede kartofter
3-4 friske basilikumblade eller 1 tsk tørret basilikum
50 g fintstrimlet lufttørret skinke (kan udelades)
6 æg
25 g revet parmesan (helst frisk) eller revet emmenthaler

Riv courgetterne groft og tryk overflødig væde af.
Rist courgetter og løg let i olivenolien, drys salt og peber på og bland kartofler, basilikum og skinke i.
Pisk æg og ost sammen og hæld blandingen over courgetterne.
Lad æggemassen stivne let i bunden, og sæt derefter panden i ovnen ved 200-225ºC,
Efter ca. 20 min. er æggemassen hævet og gyldenbrun.
Serveres direkte fra ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her