Logo

Courgetteæggekage med kartoffel, parmesan og lufttørret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g courgetter
1 spsk olivenolie
4 finthakkede skalotteløg
salt
peber
2 kogte, skivede kartofter
3-4 friske basilikumblade eller 1 tsk tørret basilikum
50 g fintstrimlet lufttørret skinke (kan udelades)
6 æg
25 g revet parmesan (helst frisk) eller revet emmenthaler

Riv courgetterne groft og tryk overflødig væde af.
Rist courgetter og løg let i olivenolien, drys salt og peber på og bland kartofler, basilikum og skinke i.
Pisk æg og ost sammen og hæld blandingen over courgetterne.
Lad æggemassen stivne let i bunden, og sæt derefter panden i ovnen ved 200-225ºC,
Efter ca. 20 min. er æggemassen hævet og gyldenbrun.
Serveres direkte fra ovnen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kinesiske frikadeller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Toast med æg og spinatKlassisk er godt: Spinat og æg er en af de kombinationer, der passer så godt sammen, at...
• Kyllingesauté med mynte og ingefær En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinsfromage med avocado og ristede mandlerFromage er en dessert som mormor ofte serverede, måske som citronfromage, men denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os