Logo

Courgetter ristede med hvidløg og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

1 lille gul courgette
1 lille grøn courgette
100 g gedeost
2 stk ansjosfileter i solsikkeolie
1 fed fintsnittet hvidløg
saft fra 1/2 citron
1 lille bdt bredbladet persille
olivenolie
salt

Snit courgetterne i fine strimler. Varm olivenolie på en pande og rist dem to minutter. Tilsæt hvidløg, ansjoser og saft fra citron. Lad der simre i yderligere to minutter. Tilsæt finthakket persille og krydr med salt og peber. Smuldre gedeost henover og server retten med det samme.

Server som selvstændig ret eller server som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte æg med rejer og karryRør en creme af æggeblommer, mayonnaise og krydderier og fyld cremen tilbage i de kogte...
• SherrysildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GyrosGyros sandwich fra Grækenland, med kød, løg, tomat, pommes frites og tzatziki sauce rullet...
• Fersken med ribs og solbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os