Logo

Crabcakes med frisk salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Crabcakes med frisk salsa

Crabcakes med salsa - en rigtig sommerspise, som næsten kalder på at blive spist udenfor i solen.


Crabcakes:
1 æg
1 spsk mayonnaise eller dijonnaise
2 spsk hakket purløg eller ½ alm. løg
1-2 spsk hakket dild (evt. tørret)
1 dåse krabbekød
1 lille dåse drænede majs
½ dl rasp
1 spsk hvedemel
Salt og peber
½ spsk smør

½ spsk olie

Knækbrød med salsa:
75 g groftrevet parmesanost
4 tomater i kvarte
1 avocado i små tern
½ finthakket rødløg
Saften fra ½ lime eller citron
1 spsk olivenolie
Salt og peber
Knækbrød


Crabcakes:
Pisk æg, mayonnaise, purløg og dild.

Vend krabbekød og majs i. Rør rasp, mel, salt og peber i farsen.

Varm smør og olie på panden, og steg 4 store crabcakes.

Knækbrød med salsa:
Drys knækbrødet med parmesanost.

Stil brødene i ovnen ved 180°C i ca. 4. minutter.
Kom saft og kerner fra tomaterne i en sigte. Gem saften.

Skær tomatkødet i små tern, og kom det i en skål. 

Bland avocadoternene med tomaterne og tilsæt løget.

Pisk tomatsaft, limesaft, olie, salt og peber sammen.

Hæld dressingen over tomatblandingen.

Kom salsaen på knækbrød og server dem til crabcakes'ene.

 

Tips: Du kan også servere crabcakes'ene med kartofler og dijonnaise eller i en burgerbolle med salat og dijonnaise.

Grønsager pr. person: ca. 175 g

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?