Logo

Crostini med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Crostini kan laves på utrolig mange måder. Denne version laves med tun- og den smager dejligt. Prøv dem for eksempel som forret eller på buffeten. Dejlig hurtig og nem forret.

 

 

12-16 skrå skiver af baguette eller flûte
jomfruolivenolie
havsalt (Maldon Seasalt)
1 stort fed hvidløg
1 dåse tun i olie bedste kvalitet
3 spsk kapers
høvlet frisk parmesan
basilikumblade til pynt

Grill eller rist brødskiverne gyldne og læg dem på et serveringsfad.
Pil hvidløgsfeddet og gnid brødskiverne med hvidløg.
Lad tunen dryppe af.
Dryp olivenolie over brødet og drys med havsalt.
Fordel tunen på brødet, læg kapers over, og drys med høvlet parmesan.
Pynt evt. med frisk basilikum og server straks.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Souffle med rødspætte og sorte olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JulemedisterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte sild i koriander- og æbleeddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os