Logo

Crostini med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crostini kan laves på utrolig mange måder. Denne version laves med tun- og den smager dejligt. Prøv dem for eksempel som forret eller på buffeten. Dejlig hurtig og nem forret.

 

 

12-16 skrå skiver af baguette eller flûte
jomfruolivenolie
havsalt (Maldon Seasalt)
1 stort fed hvidløg
1 dåse tun i olie bedste kvalitet
3 spsk kapers
høvlet frisk parmesan
basilikumblade til pynt

Grill eller rist brødskiverne gyldne og læg dem på et serveringsfad.
Pil hvidløgsfeddet og gnid brødskiverne med hvidløg.
Lad tunen dryppe af.
Dryp olivenolie over brødet og drys med havsalt.
Fordel tunen på brødet, læg kapers over, og drys med høvlet parmesan.
Pynt evt. med frisk basilikum og server straks.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?