Logo

Crostini med krydderurteæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crostini stammer oprindeligt fra Italien og består af ristet brød med alverdens tilbehør. Brødende er rigtig gode som forret eller på buffeten. De kan laves dagen i forvejen.

 

10 stk - gode til receptionshapser og kan også stå på et buffetbord som en slags fyld, man tager en af, kan laves dagen i forvejen, stå koldt og smøres på ristet brød lige inden servering.

2 hårdkogte æg
200 g persillerod
½ dl purløg
½ dl bredbladet persille
2 spsk timian
salt og peber
2 spsk god olivenolie
saften af ½ citron
10 skiver flûte evt. skåret på skrå

Pil og hak æggene meget fint.
Skræl persillerødderne og skær dem i meget små terninger (eller riv dem groft) og blancher dem i 20 sekunder i letsaltet vand.
Bland æg og persillerødder og tilsæt finthakkede krydderurter, så æggesalaten bliver helt lysegrøn.
Smag til med salt og peber og pisk olie og citron sammen og vend i til sidst.
Ved servering skæres brødet i skiver og ristes i ovnen eller på brødrister.
Kom skefulde af blandingen på nyristede brødskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her