Logo

Crostini med krydderurteæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Crostini stammer oprindeligt fra Italien og består af ristet brød med alverdens tilbehør. Brødende er rigtig gode som forret eller på buffeten. De kan laves dagen i forvejen.

 

10 stk - gode til receptionshapser og kan også stå på et buffetbord som en slags fyld, man tager en af, kan laves dagen i forvejen, stå koldt og smøres på ristet brød lige inden servering.

2 hårdkogte æg
200 g persillerod
1/2 dl purløg
1/2 dl bredbladet persille
2 spsk timian
salt og peber
2 spsk god olivenolie
saften af 1/2 citron
10 skiver flûte evt. skåret på skrå

Pil og hak æggene meget fint.
Skræl persillerødderne og skær dem i meget små terninger (eller riv dem groft) og blancher dem i 20 sekunder i letsaltet vand.
Bland æg og persillerødder og tilsæt finthakkede krydderurter, så æggesalaten bliver helt lysegrøn.
Smag til med salt og peber og pisk olie og citron sammen og vend i til sidst.
Ved servering skæres brødet i skiver og ristes i ovnen eller på brødrister.
Kom skefulde af blandingen på nyristede brødskiver.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med røget laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekompot med dild og rejer SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆggesøbeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os